Ter leering ende vermaeck

Vier een (kinder)feest bij Clara Maria Cheese Farm & Clog Factory

Een feestje of uitje bij Clara Maria is gezellig, leerzaam en bovendien hartstikke lekker. Leeftijd speelt geen rol, behalve bij de kazen zelf natuurlijk.

Cheese experience

Een leuke en leerzame ervaring waarbij u alles te weten komt over het maken van kaas.

Hoe ziet zo’n dag eruit?

  • Kaasdemonstratie
  • Kaas maken
  • Kaas proeven
  • Koffie, thee en appeltaart

Wat kost het?
€ 17,50,- per persoon.

Wanneer kan het?
Van juni tot en met maart.

Hoelang duurt het?
Ongeveer 1,5 uur.

Reserveren is noodzakelijk. In verband met het maken van kaas begint de Cheese Experience om 10.00 uur.

Reserveer direct
Kinderfeestje geven

Kinderfeestje

Vanwege de reglementen omtrent corona, is het maximum toegestane aantal personen per feestje teruggebracht naar 17. (15 kinderen en 2 volwassenen).

 

Een leerzaam verjaardagsfeestje. Hoe leuk is dat? Kinderen maken in het echt kennis met het leven op de boerderij. Ze helpen boer Kees-Jan en geven de dieren eten. De boer en zijn knechten spreken Nederlands en Engels.

Omdat we vanwege coronamaatregelen op dit moment geen rondleidingen bij Clara Maria Cheese Farm & Clog Factory mogen verzorgen, hebben we extra tijd voor spetterende kinderfeestjes! In april en mei kunnen onze kinderfeestjes dan ook geboekt worden van maandag tot en met zaterdag!

Grijp je kans en vier je verjaardagsfeestje bij Clara Maria Cheese Farm & Clog Factory, dan wordt jouw verjaardag een onvergetelijke dag!

 

Wat gaan we doen?
Het programma duurt twee uur. De jarige krijgt een boerensjaal omgeknoopt met een klompsluiting waarin we zijn of haar naam branden. Ondertussen verstoppen we de cadeautjes in de schuur. In de oude zomerstal smullen de kinderen van cake en limonade. Ze helpen boer Kees-Jan en zijn knechten met werkzaamheden op de boerderij, zoals kazen wegbrengen en hongerige koeien en onze lieve ezel voeren. Zo maken ze kennis met het boerenleven. Daarna is het feest. De jarige zoekt de cadeautjes en de kinderen spelen verstoppertje in de stal. 

 

Wat kost het?
€ 15,00 per kind (minimumprijs van € 120,- = 8 x € 15,00).

De prijs is inclusief cake, limonade en chips. De jarige krijgt de boerenshawl met klompsluiting gratis. Voor de vriendjes en vriendinnetjes van de jarige kost dat € 6,- per kind. De naam inbranden is gratis.

 

Reservering
U kunt het hele jaar door reserveren voor woensdagmiddag, vrijdagmiddag, en zaterdag. We raden u aan om vroegtijdig te reserveren.

Omdat we vanwege coronamaatregelen momenteel geen rondleidingen geven, zijn onze kinderfeestjes in april en mei 2021 te boeken van maandag tot en met zaterdag. (Op zondag zijn we gesloten.) Er zijn nog enkele momenten beschikbaar, dus reserveer direct! 

 

LET OP: NIEUWE CORONAREGELS

Vanwege de coronapandemie gelden er momenteel aangepaste regels voor onze kinderfeestjes. Er mogen momenteel maximaal 15 personen aanwezig zijn per feestje. De kinderen mogen alleen op het feestje worden afgezet; de ouders mogen niet blijven. Alleen de ouders van het jarige kind mogen tijdens het feestje aanwezig zijn.

 

Bedankt voor uw begrip!

Ik wil graag reserveren
Schoolexcursie bij Clara Maria

Schoolexcursie

Clara Maria verzorgt ook leuke en leerzame excursies speciaal voor scholen.

Wat gaan we doen?
De klas wordt in groepjes verdeeld die de volgende activiteiten gaan doen:

  • Kaas maken
  • Kaas poetsen en proeven
  • Op de boerderij eieren zoeken en beesten voeren
  • De voeropslag bezoeken en spelen in de schuur

Voor wie?
Groep 4 tot en met 8.

Wat kost het?
Het tarief is afhankelijk van het aantal kinderen. Bel gerust voor een prijsopgave.

Wanneer kan het?
Van april tot en met maart.

Hoelang duurt het?
Van 10.00 uur tot 11.30 uur.

Bso & Kdv Excursies

Excursies voor BSO's en KDV's zijn ook mogelijk bij Clara Maria. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met ons.

Reserveren is noodzakelijk

Feesten en partijen

Een jubileum of een verjaardag, bij Clara Maria Cheese Farm & Clog Factory vieren we het met u mee. We organiseren een gezellige boerenochtend of -middag voor uw gasten. 

Ik wil reserveren

Clara Maria Cheese Farm & Clog Factory
Bovenkerkerweg 106
1188 XH Amstelveen

KVK
54652545

Logo Tripadvisor

Openingstijden

Maandag - Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten

Bustours kunnen als uitzondering een afspraak maken op zondag buiten deze periode om.